Registreren als werkgever

Registreren als werkgever

Om toegang te krijgen tot de profielen van de kandidaten op het Twenteportaal moet je eerst een werkgeversaccount aanmaken. Dit is geheel gratis! Jouw registratie wordt door ons gecontroleerd en verwerkt. Dit doen we omdat we de kandidaten alleen willen presenteren aan potentiële werkgevers. Binnen 24 uur ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw persoonlijke inloggegevens. In het weekend kan dit wat langer duren. Je kunt ook een account aanvragen bij jouw adviseur van Werkplein Twente.

Binnen 14 werkdagen nadat jouw account is geactiveerd, wordt er ook persoonlijk contact met je opgenomen door een adviseur van Werkplein Twente. We vinden het belangrijk om jouw bedrijf te leren kennen, jouw wensen te inventariseren en je eventueel nog extra uitleg te geven over hoe het Twenteportaal werkt en wat je van de dienstverlening kunt verwachten. Bij jouw aanmelding geef je hiervoor automatisch toestemming. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om.

Heb je hierover vragen? Vul dan het contactformulier in op onze contactpagina en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Vul hieronder je gegevens in

Het voordeel van registreren

Waarom moet ik mij aanmelden?
In verband met de privacy van onze kandidaten en de kwetsbare doelgroep waar zij onder vallen, hebben wij de profielen volledig afgeschermd.

Productiemedewerker / Inpakmedewerker
Het TwentePortaal registreren

Jeffrey

Woonachtig in:
Gem Hellendoorn

Referentienummer:
5834924577

MBO-4
20 uur

Wat kan ik met mijn account?
Als je bent ingelogd als werkgever, dan kun je op de kandidatenpagina zoeken naar geschikte kandidaten voor jouw bedrijf. Met de filterfunctie kun je de kandidaten filteren op o.a. zoektermen zoals functietitel, waar een kandidaat woonachtig is en de doelgroep waar de kandidaat onder valt. In het profiel krijg je toegang tot de volgende informatie:

  • Persoonlijke introductie
  • Profielfoto en voornaam
  • Achtergrond, beschikbaarheid en talenten
  • Het professionele oordeel van zijn of haar werkcoach
  • Contactgegevens van zijn of haar werkcoach
  • Wanneer beschikbaar het oordeel van zijn of haar voormalige werkgever

Meer weten? Bekijk de FAQ voor werkgevers:

Aangesloten werkgevers

© Het TwentePortaal 2024 |
Ontwerp en realisatie: Catapult creëert