Contact

Contact

Heb je vragen over een specifieke kandidaat? Neem dan contact op met zijn of haar werkcoach. De contactgegevens van de werkcoach kun je terugvinden onderaan in het profiel van de kandidaat. Zij kunnen je ook uitgebreider informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van subsidies, belastingvoordelen, scholingsmogelijkheden en begeleiding op de werkvloer.

Staat de juiste kandidaat er niet tussen, maar ben je wel op zoek naar personeel? Neem dan contact op met jouw adviseur van Werkplein Twente. Heb je nog geen vast contactpersoon? Vul dan het contactformulier in op de website van Werkplein Twente en geef daarbij aan dat je graag in contact komt met een adviseur werkgeversdienstverlening.

Organisaties die interesse hebben in het Twenteportaal en met ons willen samenwerken kunnen rechtstreeks contact opnemen met Wilfred Ligtenberg via wilfred@hettwenteportaal.nl

Voor overige vragen of opmerkingen vul je onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

Aangesloten werkgevers

© Het TwentePortaal 2024 |
Ontwerp en realisatie: Catapult creƫert